Hem / Om oss / Nyheter / Upptäck Thorns innovativa nya lösningar

Upptäck Thorns innovativa nya lösningar

Oct 27, 2021

Cetus och Altis – de senaste tillskotten i vår produktportfölj

Thorns varumärkeslöfte är att skapa belysning som kan upplevas, inte bara synas. Vi har arbetat hårt under det gångna året för att uppfylla det löftet.

Vi har investerat en hel del i forskning och utveckling, och vi vågar lova att de här nya tillskotten i vårt sortiment är byggda för framtiden – med hållbarhet, anslutbarhet och effektivitet som utgångspunkt.

Vi är därför glada över att kunna presentera våra senaste produkter som utformats för mer än bara funktion.  Vi önskar dig en fantastisk upptäcktsresa i belysningsteknikens framtid.

Cetus

Cetus - Flexibel enkelhet

Cetus erbjuder en lösning som passar och är tillgänglig i tre olika storlekar. Utformningen av Cetus har kretsat kring hållbarhetsprinciper. Cetus är högeffektiv med en effekt på 140 lm/W och har den flexibla funktionen Lumen Colour Select (LCS) som gör det möjligt att välja färgtemperatur och lumeneffekt efter installation och sedan justera efter behov, vilket kan bidra till en mycket längre produktlivslängd. Utforska Cetus-utbudet. 

LÄS MER

Video

Altis

Altis - kontrollera det starkaste ljuset

Den nya strålkastaren Altis är kraftfull, flexibel och enkel att installera. Den ger upp till 217 000 lm, kan användas i en rad olika sportanläggningar och är flimmerfri för HDTV-sändningar med flera alternativ för CCT/CRI/TCLI och färgvalskonfiguration. Tillgänglig i 1-, 2- eller 3-modulversioner, vilket innebär en mängd olika optiska konfigurationer och installationsmöjligheter. 

Video

Produktförbättringar 

IQ Beam  vår balanserade takbelysning lyser nu ännu starkare. Nu tillgänglig med opal- och MiniCell-versioner. 

UrbaSens Zhaga cellulär nod  den trådlösa styrenheten med inbyggd GPS och globalt SIM-kort för snabb installation och enkel integrering i UrbaSens CMS-system.

← Tillbaka till översikt