Hem / Om oss / Nyheter / Senaste produktnyheterna från Thorn hösten 2017

Senaste produktnyheterna från Thorn hösten 2017

  • Product Focus
Nov 24, 2017

En översikt över Thorns nyheter hösten 2017.

Vi på Thorn tycker att fantastisk belysning ska vara enkel. Det är därför vi kontinuerligt förfinar de lösningar vi erbjuder - så att de är effektiva och enkla.

För mer information om våra nya produkter, se nedan eller hämta vår PDF-broschyr längst ned på sidan.

IQ Wave utanpåliggande & pendlad
Thorns takarmatur för arbetsplatser kan nu monteras utanpåliggande eller pendlat, vilket ger ett omfattande utbud av monteringsmöjligheter. Armaturserien har samma komfortabla, bländningsfria belysning och eleganta look.

WWW.THORNLIGHTING.COM/IQSU

Alumet Stage II
Kraftfullare, mer flexibel och redo för framtidens smarta städer. Med Alumet Stage II tar Thorns Alumet-serie ett stort steg framåt.

WWW.THORNLIGHTING.COM/ALS2

Thorn-familjen
Thorn-familjen erbjuder en blandning av smarta armaturer och pollare för ett oändligt antal tillämpningar i stadsmiljö. Kombinationen av smarta styrdon och specialoptik säkerställer en utmärkt balans mellan prestanda och komfort över hela familjen.

WWW.THORNLIGHTING.COM/THOR

Tonic Gimbal
Vår nya gimbalmonterade spot kompletterar Tonic-serien med armaturer med högt CRI för butiksmiljöer. Installationen är enkel tack vare Thorns unika flaggsystem som säkerställer en korrekt anslutning i taket.

WWW.THORNLIGHTING.COM/TNCC

Tonic Gyro
Tonic Gyro hjälper designers att skapa enhetliga inredningar. Tonic Gyro har samma klassiska rörlika uttryck som andra armaturer i sortimentet och dess infällda gyro-montering ger öppna och fria takytor.

WWW.THORNLIGHTING.COM/TNCG

Glacier II LED
Thorns dekorativa, pendlade Glacier II LED erbjuder nu större flexibilitet, med en mängd nya alternativ och dekorativa möjligheter.

WWW.THORNLIGHTING.COM/GLCL

Piazza II LED
En väggarmatur för utomhusbruk med mindre än 2,5 % uppljus och en specialutvecklad ljusfördelning för optimal belysning av vägen.

WWW.THORNLIGHTING.COM/PIA2

Voyager Style
Den nya Voyager Style är superslimmad med en tjocklek på bara 37 mm, samtidigt som den är diskret och ett perfekt tillskott till Thorns växande sortiment med nödbelysningslösningar.

WWW.THORNLIGHTING.COM/VYST

Voyager Solid
Den nya LED-väggarmaturen ger en universell LED-nödbelysning med hög prestanda. Voyager Solid kan fås i liten och stor version med konsekvent design och ger en jämn, homogen ljusfördelning.

WWW.THORNLIGHTING.COM/VYSO

Voyager Fit
Den nya och superkompakta LED-nödbelysningen är idealisk för installationer i tak. Voyager Fits verkningsgrad gör att enheterna kan monteras med längre mellanrum, vilket gör lösningen mycket energieffektiv.

WWW.THORNLIGHTING.COM/VOYF

Hämta

← Tillbaka till översikt