Hem / Lösningar / Projekt

Projekt

Kontorsbelysning

Office

Kontorsbelysning måste ge effektiv arbetsbelysning och samtidigt skapa en harmonisk, bländningsfri miljö.

Industri

Industry

Tuffa miljöer ställer tuffa krav på belysning.

Utbildning

Education

Belysning är en integrerad del av utbildningen, underlättar inlärning och skapar en komfortabel miljö för elever och lärare.

Hälsa

Health

Specifikationen gällande vårdbelysning är omfattande och krävande. Från vårdavdelningar till salar, butiker till kontor, varje miljö kräver noggrant övervägande och förståelse.

Detaljhandel

Retail

Flexibla ljusnivåer och god färgåtergivning är särskilt viktigt där mat, dryck och konsumentprodukter berörs. Andra viktiga faktorer innefattar säkerhet, komfort och naturligtvis effektivitet.

Hotell

Hotel

Från parkeringsplatser till spaavdelning, från sovrum till barer, kraven på belysning för hotell såväl utomhus som inomhus är omfattande. Det gäller även kraven på estetik.

Sport

Indoor Sports

Inomhussport kräver ett brett spektrum av viktiga överväganden, bland annat anpassad belysning för både idrottsutövare och åskådare, vikten av att undvika bländning vilket kan hindra en spelares prestation samt att det skall finnas tillräckligt med nödbelysning.

Väg och tunnel

TunnelII

Gator, vägar, motorvägar, broar och tunnlar konsumerar enorma mängder energi och kan vara farliga platser att vistas på. De spelar också en viktig roll i vår vardag, vilket gör belysning viktigt.

Stadsmiljö

Cityscape

Estetik på dagen, säkerhet på natten - två viktiga krav för att lysa upp stadsbilden. Naturligtvis finns det även andra överväganden, effektivitet, komfort, installation, funktionalitet och livslängd är också viktiga.

Konst & Kultur

Water Museum, St Petersburg, Russia

Estetik på dagen, säkerhet på natten - två viktiga krav för att lysa upp stadsbilden. Naturligtvis finns det även andra överväganden, effektivitet, komfort, installation, funktionalitet och livslängd är också viktiga.

Transport

Transporttation

Varken flyg, tåg, bussar, tunnelbanor eller färjor skulle kunna köra utan belysning. Oavsett om det gäller utomhus- eller inomhusmiljö utgör prestanda, effektivitet och komfort viktiga överväganden.

Transit områden och parkering

car parks

Belysning för transit områden och parkeringsplatser är nödvändigt för den allmänna säkerheten. Utöver säkerhet och synbarhet är energieffektivitet viktigt för att minimera driftskostnaderna.

Bostadsområde

MKB Malmo, Sweden

Belysning för bostadsändamål kräver smarta, pålitliga belysningslösningar. Prestanda, effektivitet, komfort, estetik, säkerhet och flexibilitet är alla viktiga faktorer.