Hem / Om oss / Nyheter / Thorns nya tidning kastar ljus över arbetsplatsen

Thorns nya tidning kastar ljus över arbetsplatsen

  • Cover
Mar 07, 2018

Ljus på jobbet vill hjälpa entreprenörer och installatörer att erbjuda sina kunder fantastisk belysning

Thorn är stolta över att kunna tillkännage lanseringen av Ljus på jobbet, vår nya tidning som är utformad specifikt för entreprenörer, installatörer och leverantörer av elektricitet.

Belysning är en möjlighet för handelskanalen att erbjuda mervärde till ägare och brukare av kontor – och Ljus på jobbet är här för att hjälpa dem med just det.

Den första utgåvan fokuserar på belysning i kontorsmiljö och förklarar utmaningarna med kontorsbelysning på ett enkelt sätt. Den presenterar också fallstudier från Thorn Lighting, som visar hur man får till det på rätt sätt.

Utgåvan innehåller dessutom användbara råd om design och analyser av de främsta trenderna som håller på att förändra belysningen på dagens kontor.

Ljus på jobbet vill hjälpa entreprenörer att nå bästa möjliga resultat med det bästa dagens teknologi har att erbjuda.

Jakob Geppert, chef för kontorsapplikationer, har sagt: “Företag runtom i världen börjar inse de fantastiska fördelarna med bättre belysning. På Thorn har vi alltid varit övertygade om att belysning med låg energiförbrukning och hög kvalitet inte bara hjälper arbetsgivare att spara energi, utan också bidrar till att de anställda mår bättre och underlättar för dem så att de kan utföra ett bättre arbete.

“Vi vill hjälpa entreprenörer och installatörer att se bortom standarder och riktlinjer, och fundera på hur man kan åstadkomma kontorsbelysning som inte bara är tillräckligt bra, utan fantastisk.”

Vill du läsa den första upplagan av Light At Work? Klicka HÄR för att ladda ner tidningen.

← Tillbaka till översikt