Hem / Om oss / Nyheter / Smart Building Experience

Smart Building Experience

  • Smart_Building_Experience_500.jpg
Apr 22, 2013

Har du provat vårt nya interaktiva verktyg?

Vårt nya interaktiva verktyg, Smart Building Experience finns nu tillgängligt för nerladdning, www.thornlighting.se/smart_building.

Smart Building Experience hjälper dig att identifiera den mest lämpliga belysningslösningen tillsammans med styrningsalternativ för byggnader och närliggande omgivning. Verktyget presenterar även fantasifulla sätt på hur LED produkter kan användas I energiintensiva miljöer såsom kontor, skolor, butiker, hotell och sjukhus.

Du kan enkelt välja ett specifikt område för att finna riktlinjer och råd om gällande praxis samt ett urval med förslag på den senaste och mest lämpade belysningslösningen med LED och styrning. Du kan även välja att få mer produktinformation, inklusive produktvideos, broschyrer och kataloger som hjälper dig att fatta ett beslut.

Förutom att hjälpa dig välja rätt LED-produkter, innehåller verktyget ett visst antal ramverk. Dessa inkluderar eControl, Performance Efficiency Comfort (PEC) och 15 sätt att göra energieffektiv belysning enkelt, som alla skall se till att du får bästa möjliga rådgivning gällande design och energieffektivitet.

Det interaktiva verktyget Smart Building Experience kommer att uppdateras i samband med lanseringen av nya produkter. Det innebär att du kan vara säker på att du har tillgång till och jämför våra allra senaste produkter. För att se våra senast lanserade produkter, klicka här.

← Tillbaka till översikt