Hem / Om oss / Nyheter / Safest Tunnel

Safest Tunnel

  • Safest Tunnel
  • Safest Tunnel
  • Safest Tunnel
  • Safest Tunnel
Sep 24, 2021

Safest Tunnel är en årlig händelse och en viktig nationell mötesplats där framtidens tunnellösningar och tunnelteknologi presenteras.

Safest Tunnel är en årlig händelse och en viktig nationell mötesplats där framtidens tunnellösningar och tunnelteknologi presenteras. Arrangemanget äger rum den 25 och 26 oktober på X-Meeting Point på Hellerudsletta strax utanför Oslo. Det kommer att erbjudas spännande föreläsningar från viktiga aktörer i branschen, så vi rekommenderar att du avsätter tid för branschaktuella uppdateringar och spännande nyheter.

Den 26 oktober kl 10.30 berättar Jan Börjesson, försäljningschef Outdoor Sverige, om Thorn Lightings lyckade projekt med Marieholmstunneln i Göteborg. Ett framgångsrikt projekt där den nya tunnelbelysningen är mycket effektiv samtidigt som den ger en trygg och komfortabel miljö för bilförare och kommer att lysa under en lång tid innan underhåll krävs. Belysningen är ett utmärkt exempel på vad du kan uppnå med skräddarsydda produkter, lösningar och den expertis vi på Thorn kan erbjuda.

Program och anmälan

← Tillbaka till översikt