Hem / Om oss / Nyheter / Produktnyheter från Thorn

Produktnyheter från Thorn

Apr 07, 2021

UTGÅVA 1/2021

Vi är glada över att kunna presentera alla nya och spännande produkter från Thorn Lighting. För 2021 har vi tagit fram belysningslösningar för en mängd olika miljöer, vilka håller högsta klass vad gäller hållbarhet, effektivitet, prestanda och miljövänlighet.

Varje produkt har omsorgsfullt konstruerats för att leverera det som behövs för optimal planering och enkel installation samtidigt som drift- och underhållskostnad hålls på en låg nivå. Våra nya produkter stödjer även en cirkulär ekonomi och har framtidsanpassats för all den nya teknik som snart ser dagens ljus.

Beta - Flexibel, effektiv och pålitlig  

Den här mångsidiga armaturen erbjuder optimal ljuskvalitet för skolor och arbetsplatser. Tack vare den luminansreducerade optiken (LRO) reduceras bländning avsevärt, vilket medför en kontinuerlig komfort. Beta är ett perfekt val vid renovering och finns i många olika storlekar och utformningar. Utforska vad Beta har att erbjuda. 

LÄS MER  

TITTA På VIDEON

Isaro - Robust, effektiv och framtidssäkrad  

En ny sorts vägarmatur. Isaro är en vägarmatur där man inte har kompromissat med prestandan. Den här robusta armaturen har en framtidssäker konstruktion, är lätt för entreprenörer att arbeta med och står emot alla sorters väder. Isaro finns i två storlekar och fem ljusfärger – en armatur du kan lita på varje dag. 

LÄS MER

TITTA På VIDEON

PRÓXIMAMENTE

Carat - Hållbar prestanda i kombination med tidlös elegans

Carat är en hållbar och elegant armatur för urban miljö, och med hjälp av tekniken Variable Light Distribution kan den utvecklas ytterligare. Med Thorns Variable Light Distribution kan såväl Carats prestanda som den stämning Carat skapar anpassas för varje projekt. Genom att Variable Light Distribution-teniken kombinerar två ljusfördelningar och två färgtemperaturer i en och samma armatur optimeras komforten och säkerheten för alla som befinner sig på en allmän plats, oavsett om det handlar om gående, cyklister eller bilförare. Carat kan också användas med den miljövänliga NightTune-tekniken.

TITTA På VIDEON

Voyager Square - Stark, snygg och supersäker 

Den här robusta nödarmaturen är såväl IP65- som IK10-klassad och har ett igenkänningsområde på 44 m. Voyager Square är en flexibel skyltarmatur som du kan lita på. Den fungerar i alla lägen och finns med många olika piktogramkonfigurationer och leveransalternativ.

LÄS MER

TITTA På VIDEON

Produktförbättringar 

Voyager Solid är nu tillgänglig i högpresterande modeller med utökade lumenpaket.

Diffusaluxär fortfarande en utmärkt högpresterande ersättare för ljusramper – perfekt vid renovering då den är både mångsidig och lätt att använda på plats.

Den infällda takarmaturen IQ Beam är utformad för praktiskt taget alla miljöer. Tack vare flera tillval och balanserad prestanda är den enkel att installera och använda och har en snygg, rak design. 

← Tillbaka till översikt