Hem / Om oss / Nyheter / Nordic Highlights Tour

Nordic Highlights Tour

  • Nordic Highlights Tour
  • Nordic Highlights Tour – a series of events designed to inspire with light
Jan 16, 2015

En serie evenemang som inspirerar med ljus

Under februari och mars kommer olika inspirerande kvällsevenemang gå av stapeln under parollen Nordic Highlights. Evenemangen kommer att bestå av engagerande föredrag och presentationer av produkthöjdpunkter.

Turnén startar i februari 2015 på följande datum och platser:

  • 26 februari – Köpenhamn, för ytterligare information klickar du här
  • 11 mars – Oslo, för ytterligare information klickar du här
  • 19 mars – Stockholm, för ytterligare information klickar du här

Efter det inledande välkomnandet bjuds besökarna på ett seminarium om Smarta städer och framtida trender av Iain Macrae, Head of Global Lighting Applications Management på Thorn Lighting och en galjonsfigur inom belysningsbranschen. När Iain ombeds sammanfatta sitt föredrag säger han att: "Övergången till LED har varit mer revolutionerande än någon annan ny teknik som påverkat belysningen. I det här seminariet utforskar vi alla de möjligheter som LED ger för smart stadsbelysning, dess inverkan på invånarna och stadsplanerarna och den kontroll det skänker dem. Framtiden kretsar kring belysning, men är invånarna verkligen redo för det?”

Det andra seminariet bär titeln Nordic Light och presenteras av Snøhetta, det internationella företaget som arbetar med arkitektur, landskap, inredning, branding och design, och som utformade Zumtobel Groups årliga rapport för 2013/14. Det kreativa Snøhetta-teamet tittar på fenomenet med belysning på polcirkeln och visar porträtt av fyra personer som har bott i den här regionen i 100 år.

Eftersom Danmark har som mål att vara koldioxidneutrala senast 2025 gör vi omfattande tester av solcellsbaserade lösningar, såsom Adelie Sun. Så här långt har responsen från kunderna varit verkligt positiv. De är spända på att få se alla dessa lösningar på en och samma plats och i verkliga tillämpningar.”

Om du vill anmäla dig till ett av stoppen på HIGHLIGHTS-turnén skriver du till oss på [email protected]. Skriv vilket av stoppen du vill besöka tillsammans med antalet gäster och deras namn. Observera att anmälan är bindande.

← Tillbaka till översikt