Hem / Om oss / Nyheter / Ladda ner senaste versionen av ecoCALC

Ladda ner senaste versionen av ecoCALC

  • ecoCALC Logo.jpg
  • ecoCALC results screen
Sep 20, 2013

 Version 3 av ecoCALC finns nu att ladda ner med många nya funktioner och förbättringar.

 Ny Drag & Drop-funktionalitet

Uppdateringen inkluderar en ny Drag & Drop-funktionalitet med möjlighet att på ett enkelt sätt lägga till armaturer direkt från elektroniska katalogen. Med hjälp av Drag & Drop importeras alla armaturdetaljer, inklusive bilder och kataloginformation och möjliggör en riktigt professionell presentation.

 Eftersom ecoCALC tar hänsyn till investeringskostnaden, innebär det möjlighet att ta med även styrning, finansiella aspekter samt kostnader för underhåll i beaktande vid val av ett miljöanpassat belysningssystem för ett mer välgrundade beslut.

 

Ny grafik

Den helt nya grafiken inte bara ser fantastisk ut, utan du kan skräddarsy den själv också. Välj typ av graf, redigera axlar och rubriker och välj typsnitt och färger. Kopiera och klistra in grafiken direkt i dina egna presentationer, eller använd utskriften från ecoCALC direkt för att skapa standardiserade och detaljerade rapporter för att tydliggöra fördelarna med den bästa belysningslösningen.

Har du svårt att identifiera varför en lösning inte är konkurrenskraftig? Det kan bero på att valet av armatur och önskat underhåll inte är idealiskt. Med nya grafer kan du enkelt jämföra olika detaljer av underhållsfaktorn och skapa en förståelse för konsekvenserna av olika armaturval, vilket leder till att du kan spara mer än du förväntat dig.

Slutligen är det även lätt att se vilka detaljer som är relevanta i det specifika fallet eftersom dessa markeras för kontroller eller redigering.

 Nerladdning av ecoCALC version 3

Även nerladdningen av ecoCALC har blivit lättare. Det krävs inte längre någon registrering, endast ett enkelt klick, click here 

← Tillbaka till översikt