Hem / Om oss / Nyheter / Gatubelysningsforum i Stockholm den 8-9 september

Gatubelysningsforum i Stockholm den 8-9 september

  • Gatubelysningsforum i Stockholm den 8-9 september
Aug 22, 2016

Kom förbi vår monter och hör hur Köpenhamns kommun tillsammans med Thorn har framtidssäkrat sin belysning med den specialutvecklade armaturen Thor.

Du som arbetar med gatubelysning står mitt i ett skifte där gammal belysning måste ersättas med nya och energieffektivare lösningar. Det är dyrt att byta ut beståndet och har du inte rätt kunskap är risken stor att du väljer fel lösning, vilket kan bli mycket kostsamt. Införandet av LED-teknik innebär en snabb och genomgripande förändring för offentlig belysning. Det ställer helt nya krav på design, planering och underhåll av offentliga belysningsanläggningar. Samtidigt kommer varningsrapporter om problem och brister hos den nya LED-belysningen, t ex flimmer och överspänning i gatubelysningsnätet.

Thorn kommer att närvara som utställare på Gatubelysningsforum som äger rum i Stockholm den 8-9 september. Kom förbi vår monter och hör hur Köpenhamns kommun tillsammans med Thorn har framtidssäkrat sin belysning med den specialutvecklade armaturen Thor och samtidigt reducerat sina energikostnader med 70% och miljoner kronor i besparing som en följd av investeringen.

Mer information om Thor finner du här.

Klicka här för mer information om Gatubelysningsforum och program.

← Tillbaka till översikt