Hem / Om oss / Nyheter / Fyra enkla sätt att hitta rätt produkt

Fyra enkla sätt att hitta rätt produkt

  • Easy Website Search
Sep 13, 2013

Thorn vill göra det lättare för dig att hitta rätt produkt, därför lanserade vi vår nya hemsida med förbättrad sökfunktion den 1 september 2013. Du kan också hitta vårt nya produktsök, Smart City Experience, och en demo video som visar hur du får ut det mesta av vår nya hemsida. Kom ihåg att lägga Thorns nya hemsida till dina favoriter!

Fyra enkla sätt att söka fram rätt produkt:

Bättre sökmöjlighet

Om du letar efter en bestämd armatur så underlättar den förbättrade sökfunktionen möjligheten genom att använda ett enkelt sökfält så att du snabbt får fram ett resultat som överensstämmer med din sökning.

 

Produktsök

Med vår nya produktsök får du ännu fler möjligheter till att utforska vårt omfattande produktprogram. Använd filtret till att söka efter ”ljuskälla”, ”montering”, ”ljusfördelning” eller ”tillämpning”.

Innovativt ”Smart” verktyg

Om du är osäker på vilken produkt som är bäst ägnad för ett visst ändamål föreslår vi att du använder vårt nya interaktiva verktyg Smart City Experience, vilket även omfattar Smart Building Experience. Smart City Experience visar hur du väljer och använder energieffektiv belysning för 26 olika områden som normalt återfinns utomhus i en stad. Oavsett om du söker belysning till väg, busstation eller en idrottsarena, finner du olika förslag till produkter som är lämpliga för ändamålet.

 Om du istället söker efter inomhusbelysning så utför Smart Building Experience samma funktion, men täcker 24 olika områden som normalt återfinns på kontor, skolor, butiker, hotell, sjukhus och andra energiintensiva miljöer.

Demovideo

 Vår demovideo demonstrerar de viktigaste funktionerna på hemsidan och inte minst viktigt – hur du använder dem.

← Tillbaka till översikt