Hem / Om oss / Nyheter / Besök vår lounge på PLDC 2013 för expertråd inom ljusdesign

Besök vår lounge på PLDC 2013 för expertråd inom ljusdesign

  • PLDC - Official Sponsor
Sep 27, 2013

I år är Thorn glada över att vara Guld sponsor för Professional Lighting Design Convention (PLDC) i Köpenhamn. Vi välkomnar dig att delta mellan den 30 oktober -2 november genom att besöka vår lounge (nummer 09) i Bella Centers utställningshall.

 

Här kan du träffa vårt team av lokala och internationella experter i en avslappnad men professionell miljö. Området är perfekt för att:

• Diskutera dina specifika belysningsbehov i en bekväm och tyst miljö

• Att ta reda på hur vår "Smart City" och "Nordic City of Light" kan hjälpa dig att spara energi

• Utbyta idéer om den senaste tekniken, utvecklingen produkt och forskning kunskap

 PLDC skapades för den globala ljusdesign marknaden och bland de högprofilerade gästföreläsare återfinns ljusdesigner Roger Narboni och Johan Moritz. Roger kommer att tala om "Nocturnal Cities and Natural Sites" den 31 oktober kl 12:15 till 13:00 i LED Linear rummet. Han kommer att presenteras av Thorns Chef för Global Lighting Applications Management, Iain Macrae FSLL. Likaså kommer Johan att tala om 'Festival of Light "den 1 november kl 11:15 till 12:00 i XAL rummet. Han kommer att presenteras av Thorns Nordic Marketing Director, Michael Ferm.

 PLDC avslutas med en galamiddag den 2 november. Kvällen kommer att innehålla Professional Lighting Awards Design 2013, för vilken Thorns Iain Macrae FSLL utgör en av fem domare.

 Intresset för PLDC är stort och registrering via webben är möjligt fram till och med den 25 oktober så se till att anmäla dig tidigt på www.pld-c.com/registration/

← Tillbaka till översikt