Hem / Om oss / Nyheter / Areaflood Pro 2

Areaflood Pro 2

  • Areaflood Pro 2
Oct 08, 2023

Vår mångsidiga, funktionella strålkastarfamilj med avancerad optisk prestanda.

Vår mångsidiga, funktionella strålkastarfamilj med avancerad optisk prestanda.

Den optimerade Areaflood Pro-familjen har utvecklats med tanke på principerna för mörk himmel. Optiken säkerställer enastående prestanda samtidigt som den minimerar ljusspill och armaturen har 0% ULOR när den monteras i 90 graders vinkel, vilket skyddar nattmiljön och minskar ljusföroreningar.

Men det är inte allt - designen av Areaflood Pro innebär att även om den är smidig och lätt, är den robust och kräver lite underhåll tack vare de material av högsta kvalitet som används. En uppskattad livslängd på upp till 100 000 timmar L95 och testad enligt C5 korrosionsbeständighet säkerställer att den är redo för även de tuffaste miljöerna.

Ett urval av fem storlekar och flera optiker från 4000 lm till 100.000 lm med flera olika ljusfördelningar erbjuder stor flexibilitet oavsett om du väljer Areaflood Pro för strålkastare, sport eller vägbelysning.

Med sitt integrerade driftdon och sin låga vikt är Areaflood Pro 2 idealisk för renoveringsprojekt där byte från traditionell ljuskälla till LED kan resultera i betydande energibesparingar och färre serviceinsatser.

Klicka här för mer information.

← Tillbaka till översikt