Hem / Om oss / Nyheter / Ute nu: THORN´s nya Urban Life Lighting guide

Ute nu: THORN´s nya Urban Life Lighting guide

Oct 25, 2019

Upptäck hur ljus bidrar till smarta städer

Upptäck hur ljus bidrar till smarta städer 

THORN_URBANLIFE_EN_568x372.jpg

God belysning i städerna skapar frihet om natten, och en ny identitet och karaktär till urbana miljöer. 

Vår nya guide Urban Life Lighting visar hur du gör detta i ditt nästa projekt med hjälp av den senaste belysningstekniken från THORN. 

Vi guidar dig genom de viktigaste faktorerna att tänka på vid ljussättning av stadsmiljö, som inkluderar både funktionell och dekorativ belysning, viktiga överväganden som färg, bländning, jämnhet och säkerhet, samt hur man använder tekniker som släp respektive och accentljus, och naturligtvis hur man kontrollerar ljuset för att minimera ljusförorening samt spara energi. 

Vi presenterar relevanta standarder och riktlinjer samt utmaningarna för olika belysningsapplikationer  från torg till monument och från urbana gator till parkeringsplatser, illustrerade med foton och grafik som visar olika lösningar. 

Naturligtvis introducerar vi de senaste lösningarna från THORN som kan hjälpa dig att uppnå bästa resultat, inklusive dekorativa armaturer, armaturer för stolpe, pollare, arkitektoniska armaturer med mera. 

Ta reda på hur du kan skapa stadsbelysning som gör städer smartare och mer levande och ger bästa resultat för människor, platser och miljö. 

LADDA NER VÅR NYA URBAN LIFE LIGHTING GUIDE HÄR!

← Tillbaka till översikt