Hem / Om oss / Nyheter / Zumtobel Group Award

Zumtobel Group Award

  • Zumtobel Group Award 2017
Nov 17, 2016

Skicka in ditt projekt nu!

“Zumtobel Group Award – Innovations for Sustainability and Humanity in the Built Environment” är ett arkitekturpris som fungerar som ett stimulus för nya utvecklingar och koncept i urbana miljöer, vilket bidrar till att uppfylla nuvarande och framtida krav på förbättrade levnadsförhållanden och energibehov i staden.

Kategorin Urban Developments & Initiatives sponsras av Thorn och riktar sig till projekt i stadsmiljö – stadsutveckling/planeringsstrategier, övergripande planer, projekt på offentliga platser och landskapsarkitektur. Den innefattar även pågående forskningsprojekt och sociala initiativ i en urban kontext.

Priset fokuserar på stadsutveckling som är pågående eller som har realiserats under de senaste tre åren (30 nov. 2013 – 15 jan. 2017) samt pågående forskning för förbättrad implementering av hållbarhet och humanitet. Priset syftar inte minst till att uppmuntra en yngre generation forskare och experter inom arkitektur och urban design och i denna kategori försöker man underlätta och främja urbana projekt och premiera pågående initiativ eller socialt nyttiga forskningsprojekt. Personer eller grupper från universitet, arkitekter, stads- och landskapsplanerare, NGO:er samt privata och offentliga initiativ har möjlighet att vinna.


Läs mer om Zumtobel Group Award här.

← Tillbaka till översikt