Hem / Om oss / Nyheter / TThorn och Sunderland ingår partnerskap för strålkastare

TThorn och Sunderland ingår partnerskap för strålkastare

  • Sunderland Football Club
Jun 18, 2014

Thorn Lighting och Sunderland AFC tillkännager ett nytt tvåårigt partnerskap som innebär att Sunderlands Stadium of Light får det nya innovativa strålkastarsystemet Altis.

Altis är en högpresterande urladdningsstrålkastare som uppfyller alla krav för högupplösta sportsändningar. Installationen kommer att stå klar lagom till Premier League-säsongen 2014/2015.

"Det nya systemet som vi installerar åt Sunderland är noga utformat med tanke på den senaste tekniken", säger Noel Whiffin, Key Account Manager på Thorn Lighting. "Altis eliminerar synligt flimmer och ger utmärkta belysningsnivåer, vilket gör fotbollssändningar i HD bättre än någonsin."

"Vi är stolta över att Sunderland AFC har valt vårt strålkastarsystem Altis till deras Stadium of Light och ser fram emot att utveckla ett nära samarbete med en av Englands största och anrikaste fotbollsklubbar."

Det nya strålkastarsystemet hos Sunderland kommer att innefatta den patenterade Altis®-optiken med en roterbar reflektor som ger större effektivitet och en enastående idrottsupplevelse. Altis-optiken minskar bländningen och ljuset mot natthimlen samtidigt som de senaste ljuskällorna med kort båge och dubbla socklar ger förbättrad lumeneffekt, färgåtergivning och färgtemperatur.

"Vi är stolta över att kunna välkomna Thorn Lighting till Sunderland-familjen", säger Gary Hutchinson, Commercial Director på Sunderland AFC. "Thorn Lighting Limited är branschledande inom belysningslösningar för idrottsarenor utomhus och det nya systemet som installeras på Stadium of Light kommer att förbättra upplevelsen för både spelare och åskådare."

"Det har varit en mycket positiv period för oss när det gäller att utöka och utveckla våra partnerskap och vårt avtal med Thorn Lighting är ännu ett steg framåt för klubben."

För mer information om Thorn Lighting och vår erfarenhet av att leverera belysningslösningar för idrottsarenor kontakta ditt lokala försäljningsteam .

← Tillbaka till översikt