Hem / Om oss / Nyheter / Thorn presenterar Product Focus våren 2016

Thorn presenterar Product Focus våren 2016

  • Thorn presenterar Product Focus våren 2016
May 17, 2016

Vi presenterar här vårens produktnyheter vilka visades för första gången på Light + Building 2016.

Samtliga nya produkter inklusive fokusprodukter, nylanseringar och uppgraderingar finner du i vår broschyr Product Focus. Broschyren kan du ladda ner genom att klicka på länken nedan.

Vårens fokusprodukter täcker en mängd olika applikationsområden. Först har vi Urba Deco, en dekorativ urban LED-armatur med en unik form för god ljuskvalitet och för att skapa stämning i stadsbilden. Om vi fortsätter med utomhusportföljen så är Thor L en urban armatur med god optik och hög komfort integreras väl i stadsbilden tack vare mängden monteringsalternativ som erbjuds. Slutligen presenterar vi Areaflood Pro en strålkastare för områdesbelysning och sportapplikationer med överlägsen optisk prestanda och styrning tillsammans med en hög effektivitet.

För inomhusmiljöer lanserar thorn IQ Wave, en infälld LED-armatur med fokus på intelligent design, optik, installation och styrning som resulterar i god ljuskvalitet och hög användarkomfort. Ytterligare en nyhet är Virgule LED, en mångsidig spotlight för skena och flexibel takmontering. För att skapa en obruten lysande linje lanserar Thorn EquaLine Mini, en elegant och tunn ljuslinje för kontinuerlig montering.

Ladda ner PDF broschyr

← Tillbaka till översikt