Hem / Om oss / Nyheter / Thorn på Elmässan i Kista 2017

Thorn på Elmässan i Kista 2017

  • Elmässan1
  • Elmässan1
  • Elmässan2
Oct 09, 2017

Välkommen att besöka oss i monter E:14 på Elmässan i Stockholm den 18-19 oktober.

Thorns mål är att kombinera fantastisk och behaglig belysning med enkel användning, marknadsledande energieffektivitet och lång livslängd.

Thorns nya FLEXPAK, en revolutionerande LED-industriarmatur med den senaste tekniken, för att tillgodose dagens och morgondagens utmaningar. Den här splitter nya industriarmatur med LED for FLEXPAK är fullmatad med banbrytande funktioner, inte minst trådlös styrning.

Ett annat exempel är Urba Deco, en smart och sofistikerad arkitektonisk gatubelysning med ett urval av 25 ljusfördelningar och fem monteringsalternativ och en låg vikt och fördragen kabel för enkel montering och verktygsfritt underhåll.

Och det är inte allt – vi har förbättrat flera kända produkter så att de ger högre prestanda än någonsin, med samma enastående belysningsstyrka fast med ännu lägre energianvändning.

Vår senaste Chalice-downlight ger samma fantastiska prestanda med ännu mindre energi. Thorns Chalice-serie med downlights är nu effektivare än någonsin och håller energiförbrukningen och driftkostnaderna till ett minimum.

Kom förbi vår monter så får du veta mer!

Här klicka.

← Tillbaka till översikt