Hem / Om oss / Nyheter / Thorn gör energieffektiv belysning enkelt på L+B 2014

Thorn gör energieffektiv belysning enkelt på L+B 2014

  • The Thorn Light+Building stand
  • A stand tour from the Thorn experts
  • Thorn's Light+Building stand
  • R2L2 and Urba on the Thorn stand
  • A busy Thorn stand at Light+Building
  • Sports floodlighting on show at Light+Building
  • Avenue and HiPak Pro LED at Light+Building
  • Orus LED presented by Thorn at Light+Building
Apr 09, 2014

Som en del i vår målsättning att göra energieffektiv belysning enkelt kunde man på årets Light + Building mässa i Frankfurt ta del av våra senaste produkter med hög prestanda och effektivitet samtidigt som den skapar en behaglig miljö.

En samling av de nyaste och mest sålda produkter för vägar och tunnlar, stadsbilder, detaljhandel, industri och sport visades. Dessa inkluderade även prelaunch av R2L2 och Urba (väg), Adelie Pollare (stadsbild), HiPak Pro LED (industri), Altis (sport) och många fler.

De Suncyl stolpar som kombinerar LED belysning med sol-, vind- och hybriddrift utgjorde stjärnan i showen och genererade intresse från besökare runt om i världen. Suncyl erbjuder en smart och hållbar belysningslösning, med hjälp av sol, vind och hybrid stolpar. Stolparna i kombination med lysdioder (2000 till 6000lm), högpresterande batterier, centraliserat hanteringssystem och en vacker utformning är perfekta för områden utan strömförsörjning t ex längs kustremsor.

Paul Stranks, Marketing Director, säger: "Än en gång var Light + Building en succé med över 2000 registrerade besökare i Thorns monter och vi är mycket glada över att ha fått välkomna så många kunder. Responsen var mycket positiv och besökarna exalterade av våra nya energieffektiva armaturer och överraskade av hur lätt vårt interaktiva verktyg  Smart City Experience är att använda. "

För mer informaton om temat på Light+Building 2014, besök www.thornlighting.com/landb.

Uppdateringar gällande Light + Building samt kommentarer från Thorn teamet finner du på : www.linkedin.com/company/thorn-at-light-and-building-2014

← Tillbaka till översikt