Hem / Om oss / Nyheter / De senaste produktlanseringarna från THORN Utgåva 1/2020

De senaste produktlanseringarna från THORN Utgåva 1/2020

May 07, 2020

THORNs senaste produktlanseringar erbjuder nya möjligheter för urbana miljöer, sportanläggningar och mycket mer.

Upptäck våra senaste produktlanseringar samt uppdateringar.

Aerie – dagens teknik i en tidlös förpackning

Aerie är den nya stolptoppsarmaturen som ger nytt liv åt urbana miljöer. Därmed uppfyller den olika belysningskrav för urbana platser samtidigt som en enhetlig look upprätthålls.

LÄS MER

Champion – det nya stjärnskottet inom spilljusreglering

Kraftfull, flexibel, energieffektiv – Champion är allt detta och mer. Champion är tillgänglig med två visir som har tre ljusdistributioner var, och här kombineras kvalitetsoptik med planglasteknik för att omedelbart sätta stopp för spilljus. Med sin lutningsfria montering motverkar den även spilljus på himmelen på ett effektivt sätt. Den är ett strålande val för olika typer av renoveringsprojekt – på sportanläggningar och för massor av andra användningsområden.

LÄS MER  

TITTA På VIDEON

KOMMER SNART

Contrast – en ny generation

Med Contrast kommer arkitektur och urbana miljöer till sin rätt. Den här nya serien armaturer sträcker sig från superkompakta spotlights till kraftfulla strålkastare. Det är en utmärkt universallösning, men den är även redo att ta sig an mer utmanande uppgifter.

LÄS MER 

TITTA På VIDEON

Uppdateringar av THORN-sortimentet

Aquaforce Pro kompletteras nu med bmLINK. 

I segmentet för system, styrning och "connectivity" har installationen av armaturer aldrig varit så snabb och enkel som den är idag, tack vare vår nya styrenhet InCity RF.

Altis erbjuder ny optik, nya färgtemperaturer och tillbehör.

Från och med nu uppnår Orus LED bättre effektivitet, högre prestanda och längre hållbarhet, och är tillgänglig i ytterligare färgtemperaturer. 

← Tillbaka till översikt