Hem / Om oss / Nyheter / De senaste produktnyheterna från THORN

De senaste produktnyheterna från THORN

  • LW
  • Raze
Apr 25, 2019

THORNs senaste produkter är här och ger dig det senaste inom innovativ optik, Bluetooth-anslutning och intuitiv design.

THORNs senaste produkter är här och ger dig det senaste inom innovativ optik, Bluetooth-anslutning och intuitiv design.

Som alltid har vi tagit hand om arbetet med att installera, styra och underhålla din belysning, så att du kan fokusera på att skapa den bästa belysningen för människor, platser och miljön.

Allt handlar om att få belysningen att fungera för dig.

Raze

RAZE  är en serie med tre nya armaturer för utomhusbruk som kan skapa en dramatisk och framhävande effekt på väggar och fasader samt en mjuk, jämn fördelning på horisontala ytor som gångvägar och cykelvägar. Raze är tillgänglig i versioner för arkitektur, väggmontering eller pollare och framställer ytor i ett nytt ljus.
 

LÄS MER

 TITTA På VIDEON

Volupto

Ge urbana utrymmen karaktär och komfort med VOLUPTO: vår nya dekorativa och intelligenta armaturlampa för utomhusbruk. Med en elegant skålformad design och en diskret lyster som möjliggjorts av avancerad LED-optik är Volupto en kombination av det bästa av det gamla och det nya.

LÄS MER

Equaline

Den nya generationen av THORNs linjära armatur EQUALINE är ett flexibelt, modulbaserat system som skapar rena, obrutna linjer av ljus och möjliggör vacker design för varje projekt. Dess homogena utseende och jämna belysning skapar en förstklassig ljuseffekt som bidrar till komfort.

LÄS MER


Andra förbättringar av THORN-sortimentet omfattar nya sidoingångs- och Bluetooth-alternativ för vår mycket mångsidiga väggarmatur KATONA för att göra den ännu mer anpassningsbar. Denna armatur kan nu anslutas i sidled till ytmonterade ledningar med en diameter på upp till 20 mm och styras trådlöst via Bluetooth med en extra integrerad sensor.

Den pendlade armturen GLACIER II LED för kontor och detaljhandeln har nu CASAMBI READY BASICDIM WIRELESS-kapacitet, vilket gör att den kan konfigureras och fjärrstyras via en app från din smartphone eller surfplatta eller användas tillsammans med trådlösa sensorer.

Och till sist har vår klassiska POPPACK LED ljusramp PopPack LED nu ändlock som kan skruvas på plats för att begränsa åtkomsten till komponenter och uppfylla säkerhetskraven för skolbyggnader.

Raze

← Tillbaka till översikt