Hem / Om oss / Nyheter / Senaste nytt om eControl

Senaste nytt om eControl

  • eControl img
Oct 09, 2013

eControl är vårt allomfattande program som gör det lättare för dig att förstå, specificera, installera och underhålla energieffektiva belysninglösningar av hög kvalitet. Den innehåller flera enskilda program som hjälper dig att minska energiförbrukningen - inklusive Thorn Energy Partnership (TEP).

TEP rullar på med 300 partners

TEP lanserades förra året och är ett världsomspännande samarbete mellan Thorn och experter inom belysning. Det övergripande målet är att främja energieffektivitet utan att kompromissa med belysningens prestanda. År 2015 förväntas TEP ha sparat mer än 25 000 ton CO2 - och du kan vara med och göra en insats.

 Installatörer och entreprenörer kan ansöka om att delta i programmet. Just nu finns det cirka 300 godkända TEP partners. Hittills hade det genomförts totalt 37 webbseminarier, med partners i Storbritannien, Frankrike, Italien, Nordafrika och Beneluxländerna. Betydelsen av denna utbildning är att den säkerställer att våra parterner får den kunskapsbredd och djupet som krävs för ett framgångsrikt genomförande av energieffektiva belysningslösningar med en snabb återbetalning. TEP partners får även andra förmåner, inklusive tillgång till lokala evenemang och möjlighet att nätverka.

 Nytt eControl-avsnitt på hemsidan

Vår nya hemsida har en sektion ägnad åt enbart eControl. Här hittar du allt du behöver för att göra det enkelt med energieffektiv belysning, inbegripet detaljerad information om varje eControl program. Ta en titt här

← Tillbaka till översikt