Hem / Om oss / Nyheter / Nya Thorn-produkter för hösten 2018

Nya Thorn-produkter för hösten 2018

  • PF
Nov 29, 2018

Thorns nya sortiment av produkter för hösten 2018 baseras på stora framsteg inom prestanda, flexibilitet och effektivitet, tillsammans med fantastisk innovativ design.

Thorns nya sortiment av produkter för hösten 2018 baseras på stora framsteg inom prestanda, flexibilitet och effektivitet, tillsammans med fantastisk innovativ design. Bland de nya produkterna finns den snygga väggbelysningen Katona, samt nya tillskott i det mycket populära Chalice-sortimentet med LED-downlights.

katonaKatona  är en nyskapande väggbelysning som är utformad för att klara av flera av de vanligaste utmaningarna inom belysning. Katona kombinerar marknadsledande effektivitet med en enkel installation och ett kraftfullt skydd mot fukt, damm och skador. Den är så flexibel att den kan användas för många olika tillämpningar både inomhus och utomhus, t.ex. korridorer och fasader, eftersom den har fått klassificeringen IK10 för skydd mot skadegörelse och IP65 för intrångsskydd.
r2l2R2L2 XS är en kompakt vägarmatur med stor belysningskapacitet. Den är minst i ett sortiment bestående av tre storlekar. R2L2 XS har en smidig design samtidigt som den är enkelt att specificera, installera och manövrera. Med ett omfattande urval av ljusflöden och ljusfördelningar tack vare Thorns R-PEC-optik, och styrningsmöjligheter, så lämpar sig R2L2 XS för alla typer av vägbelysning.
AltisAltis LED är en armatur med enastående kapacitet perfekt för idrotts- och områdesbelysning, med ett minimalt antal ljuspunkter. Armaturen kammar hem 90+ enligt TLCI (Television Lightning Consistency Index), ett mått som används vid utvärdering av belysning för TV-sändningar. Och med flimmer på mindre än 1 % möjliggör Altis LED repriser i superlångsam slowmotion utan något synligt flimmer.
HipakTredje generationen av Thorns armatur HiPak avsedd för industrier har otrolig prestanda med en god avkastning på investeringen. HiPakersätter effektivt konventionella industriarmaturer en-till-en, och med eneffektivitet som nu uppnår 125–145 lm/W ger den en snabbare avkastning ännågonsin tidigare. De nya lumenpaketen uppnår värden på 35 000 lm, vilket gör HiPak ännu mer flexibel inom industriella tillämpningar. 

Beta2Beta 2 är tillverkad i EU och har förbättrade ledtider och kan dessutom anpassas efter behov. Beta 2 ger upp till 120 lm/W och är en av de mest effektiva produkterna på marknaden. Med ett färgåtergivningsindex (Colour Rendering Index) på 80 eller högre, och en Unified Glare Rating (UGR) på under 19, för samtliga versioner, ger Beta 2 en utmärkt ljuskvalitet och uppfyller standarden SS-EN 12464-1 för inomhusbelysning på arbetsplatser.
StarVoyager Star är en nödljusarmatur för tak som skiljer sig från sina konkurrenter genomen nyskapande ljusteknik, flexibla monteringsmöjligheter och en problemfrianslutning. Armaturen är en lösning för nödbelysning som är enkel att planera, installera och underhålla, och den kan integreras som en naturlig del av inredningen.
OneVoyager One förenardet bästa av två världar. Det är en nödljusarmatur som enkelt kan ställas omtill en upplyst nödutgångsskylt. Voyager One är en elegant lösning för belysning av alla typer av områden, även dammiga eller fuktiga. Med IP65-klassning kan den dessutom användas utomhus.
Chalice74Chalice 74 är det senaste tillskottet i Thorns Chalice-serie med downlights – en kompakt brandklassad downlight med lumenpaket på 550 lm och 900 lm. Den nya Chalice på 74 mm har fått klassificeringen IP65 och är utrustad med utbytbara linser och infattningar. Den kan stolt mäta sig med de större produkterna Chalice och Chalice Pro – tillsammans utgör de ett komplett sortiment för kontor, klassrum, butiker, hotell och bostadshus. Ett nytt basicDIM Wireless-alternativ har också lagts till i Chalice-sortimentet, vilket möjliggör en intuitiv och appbaserad fjärrstyrning.
IsaroIsaro ProM är det senaste spännande tillskottet till Thorns Isaro Pro-familj bestående av robusta, högpresterande gatuarmaturer med LED. Isaro Pro M tillverkas i förstklassig pressgjuten aluminium och har konstruerats för att tåla oväder och klara av fysiska stötar och vibrationer. Isaro Pro M tar Isaro Pro-serien till nästa nivå genom att erbjuda lumenpaket på 12 000 lm och 17 000 lm.
IndusThorns högpresterande industriarmatur Indus Top LED har nu blivit robustare, kraftfullare och mer effektiv. Den haren patenterad fällbar installationslucka för enkel montering, och är särskiltutformad för industriella tillämpningar där det krävs hög prestanda,korrosionsbeständighet och enkel installation, vilket gör den idealisk förlager, kylrum, idrottsanläggningar och verkstäder.

Alla dessa nyheter från Thorn är ännu ett exempel på vårt engagemang för att erbjuda goda ljusmöjligheter för människor, platser och miljön i form av högkvalitativ belysning, utmärkt design och mycket effektiv teknik.

Du hittar ytterligare information om inomhusprodukterna HÄR.

Följande sidor innehåller mer information om våra utomhusprodukter:
Isaro Pro M, Altis LED, R2L2 XS

← Tillbaka till översikt