Hem / Om oss / Nyheter / Gatubelysningforum 13-14 September i Stockholm

Gatubelysningforum 13-14 September i Stockholm

  • Gatubelysningforum_2
Sep 06, 2017

Har du koll på dagens och morgondagens ljusteknik?

Vilka trender driver utvecklingen inom offentlig belysning? Hur kan smarta lösningar hjälpa till att spara underhåll? Och uppdelning av belysning på kommunalt och statligt ägande – vad händer egentligen där?

Helt klart är att den tekniska utvecklingen har drivit branschen framåt. Dagen när gammal belysning måste ersättas med nya och mer energieffektiva lösningar har redan kommit och du som ansvarar för gatubelysning står inför stora utmaningar. Konferensen Gatubelysningsforum 2017 kommer att ge dig praktiska tips och råd om vad du behöver tänka på när du ska välja belysningslösningar och hur du ska tackla de svagheter som kan finnas. Under två fullmatade i dagar i Stockholm den 13-14 september får du ta del av högaktuella praktikfall, expertföreläsningar och paneldiskussioner. Dessutom får du möjlighet att utbyta erfarenheter och nätverka med kollegor från hela landet när branschen samlas på årets starkast lysande mötesplats.

Thorn kommer att närvara som utställare på Gatubelysningsforum som äger rum i Stockholm den 13-14 september.

Vi kommer bland annat att presentera Urba Deco, en dekorativ urban LED-armatur med en unik form för god ljuskvalitet och för att skapa stämning i stadsbilden. Om vi fortsätter med utomhusportföljen så är Thor L en urban armatur med god optik och hög komfort som integreras väl i stadsbilden tack vare mängden monteringsalternativ som erbjuds.

Kom förbi vår monter och hör hur Köpenhamns kommun tillsammans med Thorn har framtidssäkrat sin belysning med den specialutvecklade armaturen Thor och samtidigt reducerat sina energikostnader med 70% och miljoner kronor i besparing som en följd av investeringen.

Klicka här för fullständigt  program.

Plats: Garnisonen Konferens, Karlavägen 100 i Stockholm.

Boka din plats i god tid! Mer information och anmälan: Insight Events Sweden, tel. 08-587 662 00 eller info@insightsevents.se.

Vi ser fram emot att få träffa dig för inspirerande och givande dagar. Varmt välkommen!

← Tillbaka till översikt