Hem / Om oss / Nyheter / De senaste produktlanseringarna från THORN

De senaste produktlanseringarna från THORN

Nov 27, 2019

Utgåva 2/2019

THORN:s senaste produktlanseringar är utrustade med ny teknik som ökar flexibilitet, connectivity och belysningskvalitet.

Ta del av senaste nyheter och uppdateringar.

Omega Pro 2 är den nya lösningen för belysning av moderna kontor och utbildningslokaler med tre tillämpningsorienterade optiska enheter och den patenterade C-Kit med plug & play-funktion. Tack vare de olika monteringsalternativen och C-KIT kan armaturerna anpassas till olika tillämpningsförhållanden, från nödbelysning till digitala tjänster. 

LÄS MER

TITTA På VIDEON

Plurio LED-sortimentet med dekorativa armaturer för stolptoppsmontering finns tillgängligt i fyra olika varianter med både indirekt och direkt ljus. Båda belysningslösningarna minimerar ljusföroreningar och förhindrar att ljuset strålar uppåt. Plurio LED Indirect är också den första armaturen från Thorn som kan utrustas med den nya NightTune-tekniken. NighTune möjliggör flexibel justering av färgtemperaturen och belysningsnivån under natten, vilket sparar energi, bevarar nattens ekosystem och förbättrar säkerheten.

LÄS MER

Uppdateringar av sortimentet

IQ Wave SP kombinerar nu SWD (dragsnöre) och HFIX i en och samma armatur. Dessutom kan armaturerna monteras närmare taket tack vare en direkt/indirekt uppdelning på 90:10 för den ytmonterade ljusfördelningen.

Tillämpningsområdet för vår Beta 2 breddas med IP65.

Master-PopPack LED utrustad med en PIR-sensor, kan nu styra grupper med slav-armaturer med hjälp av kabel. Dessutom kan fler än en master inkluderas i en grupp så att samtliga armaturer i gruppen enkelt kan tändas och släckas.

För HiPak Gen 3 lanserades ett MWS RF-sensortillbehör för att öka funktionaliteten. Med en funktion för dagsljusavkänning som kan justeras mellan 2 och 500 lux, och en hålltid på upp till 30 minuter, kan du styra den nya sensorn med en mulitfunktionell fjärrkontroll som kan ställa in, ändra och testa både master- och slave-varianterna.

Volupto är en ny, dekorativ armaturlampa för stadsmiljöer som blandar en klassisk och modern design. Den kombinerar en attraktiv belysningsprestanda med ett brett utbud av ljusfördelningsalternativ. En verkligt smart armatur med fullt integrerad lösning för rörelsedetektion.

Nya funktioner förstärker Areaflood Pro som den perfekta Armaturen för industriområden och sportanläggningar. Den högre lumeneffekten optimerar antalet strålkastare som behövs. Dessutom är de höga CRI- och TLCI-indexen standard för projekt som kräver högkvalitativa sändningar och högkvalitativa material som tål tuffa miljöer. 

← Tillbaka till översikt