Hem / Om oss / Nyheter / De nya Thorn-produkterna är här!

De nya Thorn-produkterna är här!

  • Focus
Apr 25, 2018

Med vår vårens lansering 2018 sätter vi standarden för fuktsäker och dammtålig LED-belysning.

Med vår vårens lansering 2018 sätter vi standarden för fuktsäker och dammtålig LED-belysning. Prestanda och flexibilitet når nya höjder med vår Aquaforce Pro-armatur, medan vår helt nya Flow-familj tar utomhusbelysning till nästa nivå vad gäller flexibilitet. Den modulbaserade designen för Flow gör det enkelt att ge samma stil i olika stadsmiljöer, vilket gör det möjligt för designers att uppnå konsekvens och visuell harmoni i både nya och renoverade projekt. 

Den nya robusta och högpresterande LED-gatuarmaturen Isaro Pro, passar för de flesta vägar och äräven framtidssäkrad Utomhusportföljen kommer även att utökas med EP445, en LED-gatuarmatur som smälter in i historiska städer och samhällen. Alternativt erbjuder EP445 det bästa av två världar för de som vill kombinera modern ljusteknik med en mer traditionell stil. Vår nya Feroz är utformad för de tuffaste transport- och industritillämpningarna, och klarar enkelt värme, damm, fukt, stötar med mera.

Nya Durolight går ett steg längre när det gäller tålighet, och är en mycket robust linjär armatur med högsta möjliga vandaliseringsskydd och fastlåsta skydd. Och, som alltid, fortsätter vi att uppdatera och förbättra våra befintliga produkter för att säkerställa bästa möjliga resultat. Om du vill ha mer information om alla de senaste nytillskotten i Thorns sortiment kan du klicka här.

← Tillbaka till översikt