Hem / Om oss

Om oss

  • About Us img 1

Thorn Lighting är en erkänd global leverantör av utomhus- och inomhusarmaturer med integrerad styrning. Vår mission är att göra fantastisk belysning tillgänglig för dig. Våra högpresterande belysningslösningar kan ses i många olika tillämpningar såsom sportanläggningar, vägar, tunnlar, stadsmiljöer, kontor, utbildningslokaler och industri.

Företaget grundades 1928 så vi har många års branscherfarenhet. Genom att utnyttja vårt forsknings- och utvecklingscenter arbetar vi aktivt för att främja korrekt belysningsstandarder och har en unik förmåga att kombinera den senaste belysningstekniken med vår specialistexpertis inom design av optik och armaturer. Vi fokuserar på digitalt integrerade lösningar genom den senaste tekniken för belysningsstyrning. Vårt mål är att överträffa kundernas behov över hela världen för att bli den erkända, tillförlitliga och långsiktiga partnern för kostnadseffektiv belysning.

Vi erbjuder energibesparingar utan att kompromissa med prestanda, effektivitet och komfort. Vårt fokus ligger på att uppnå en belysningslösning där estetik, optisk prestanda och energiförbrukning är i perfekt balans. Våra belysningslösningar är enkla att specificera, installera och underhålla. Thorn är en del av Zumtobel Group.

← Tillbaka till översikt